Τα ΕΛΠΕ επιβραβεύουν την Κατερίνα Στεφανίδη με σημαντική διετή χορηγία

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε σε λιγότερο από 6 χρόνια να μετεξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών στο άλμα επί κοντώ. Από το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που έγινε το 2014 στη Ζυρίχη, η Κατερίνα Στεφανίδη έχει καταφέρει να κατακτήσει 4 χρυσά μετάλλια.

Συγκεκριμένα, το 2016 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξήχθη στο Άμστερνταμ. Βεβαίως, το αποκορύφωμα εκείνης της χρονιάς ήταν το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Ακολούθησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξήχθη το 2017 στο Λονδίνο. Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατάφερε να κερδίσει η Κατερίνα Στεφανίδη και το 2018 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου και το Βερολίνο. Επίσης, η Ελληνίδα πολυνίκης του άλματος επί κοντώ μετρά πολλές νίκες στο διάσημο Diamond League, όπου συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές στίβου στον κόσμο.

Παρά τις πολλές σημαντικές νίκες της και τη μεγάλη αναγνωρισιμότητά της, η Κατερίνα Στεφανίδη παραμένει μια αθλήτρια με ήθος, χαμηλό προφίλ, και πλούσιο φιλανθρωπικό – κοινωνικό έργο. Παραμένει προσηλωμένη στον στόχο της και προετοιμάζεται σκληρά για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με τις άριστες αθλητικές της επιδόσεις αποτελεί αθλητικό πρότυπο για εκατοντάδες παιδιά που θέλουν να της μοιάσουν. Κατάφερε μάλιστα να κάνει το άλμα επί κοντώ αρκετά πιο δημοφιλές.

Λογικό και επόμενο ήταν λοιπόν να αποτελέσει πολύ ελκυστική περίπτωση αθλήτριας για δεκάδες σημαντικές εταιρείες και ομίλους επιχειρήσεων, που αποφάσισαν να την στηρίξουν με χορηγίες ή να θέλουν να την εντάξουν στις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι μια νέα Ελληνίδα του εξωτερικού που διατηρεί χαμηλό προφίλ, έχει υψηλό ήθος, και αποτελεί μια από τις κορυφαίες αθλήτριες του παγκόσμιου στίβου. Ο τέλειος συνδυασμός και το τέλειο προφίλ αθλήτριας για χορηγία.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια την επιβράβευσαν με διετή χορηγία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «360° Ενέργειες», που στηρίζει Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που ξεχωρίζουν παγκοσμίως με τις αθλητικές επιδόσεις τους.